april, 2024

26april18:0018:00Smokie & Bonnie Tyler - Legends Live KongsvingerKongsvingerhallen18:00 - 18:00 Kommune:KongsvingerKategori:Konsert & Dans

Arrangementsdetaljer

🚨Billetter i salg her: https://www.ticketmaster.no/event/smokie-og-bonnie-tyler-legends-live-billetter/728189

📅Fredag 26. April 2024 vil de internasjonale superstjernene Bonnie Tyler og Smokie stå sammen på scenen i Kongsvinger for en uforglemmelig konsertopplevelse.

💖Bonnie Tyler, kjent for sin kraftfulle stemme og tidløse hits som «Total Eclipse of the Heart» og «Holding Out for a Hero», har vært en dominerende kraft i musikkverdenen i flere tiår. Hennes unike stemme har berørt millioner av hjerter, og hun fortsetter å begeistre publikum med sin uforglemmelige scenepresens. Bonnie Tyler kan vel med rette ord også kalle seg en ordentlig Norgesvenn.

🎹Smokie, ikoniske for sanger som «Living Next Door to Alice» og «Lay Back in the Arms of Someone», har også en lang og bemerkelsesverdig karriere som har spredt glede og musikalsk lidenskap verden over. Bandets harmoniske vokaler og tidløse melodier har sikret dem fans blant flere generasjoner med musikkelskere.

Dette er en unik sjanse til å se to av musikkens største ikoner dele scenen og levere en uforglemmelig konsertopplevelse.

KUN SITTEPLASSER. Kjøp før utsolgt.

Mer

Tid

(Fredag) 18:00 - 18:00

X
X