juni, 2024

01juni20:00Mother TrudyOdal Rock Club20:00 Kommune:Nord-OdalKategori:Konsert & Dans

Arrangementsdetaljer

Høyintensitetsrockerne i Mother Trudy er tilbake med deres tredje fullengder; Abyss Road. De som har hørt deres tidligere verk vil lett kjenne igjen bandets signatursound, men også kunne høre at de nye låtene strekker seg til nye soniske sfærer, hvor de både flørter med æraer lengre bak i fortiden, samt nyere perioder.
Bandet har våget seg ut i en bredere musikalsk horisont, med klare inspirasjoner fra 60-, 80 og 90-tallet, i tillegg til sin kjerne av 70-tallsfokusert sound. Om du noen gang har lurt på hvordan det ville høres ut om du puttet The Who, Deep Purple, Van Halen, Thin Lizzy og 80-talls Sabbath i en blender med litt sterk saus, så er vi overbevist om at du vil kose deg med Mother Trudys nye skive. Det er mer dynamikk, mer harmonier, mer divebombs og mer dybde.
Lydmessig har kvartetten gått for et stort og organisk lydbilde, med masse luft og hår (som det burde være). De to gitarene tilbyr et interessant samarbeid gjennom skiva, trommene er harde og groovy og bandet utnytter seg fullt ut av de gjenkjennelige treparts vokalharmoniene. Du kommer fortsatt til å trampe takten med føttene og kose deg glugg mens du hører på Mother Trudy, bare denne gangen med mer storslåtthet enn noen gang før!

Mer

Tid

(Lørdag) 20:00

Sted

Odal Rock Club

Gamleveien 70

X
X